2107653630,2107622800 Κολοκοτρώνη 48, Βύρωνας info@spacelift.gr
hero image
 
 
 
 


Spacelift
Ανελκυστήρες - Αναβατόρια | Βύρωνας ΑθήναΥδραυλικοί ανελκυστήρες με ή χωρίς μηχανοστάσιο

Υδραυλικός ανελκυστήρας είναι αυτός στον οποίο η κίνηση επιτυγχάνεται από μια ηλεκτροκίνητη αντλία η οποία  μεταβιβάζει υδραυλικό ρευστό (λάδι) σε μια ανυψωτική μονάδα (έμβολο-κύλινδρος) η οποία επενεργεί έμμεσα ή άμεσα στον θάλαμο.

Τα πλεονεκτήματα του υδραυλικού ανελκυστήρα είναι: το χαμηλό κόστος εγκατάστασης, δεν είναι απαραίτητη η ύπαρξη του μηχανοστασίου πάνω από το φρεάτιο ή και στην περίπτωση που είναι κάτω δεν είναι απαραίτητο να είναι σε επαφή με το φρεάτιο.
Επίσης, η παρουσία μπλοκ βαλβίδων επιτυγχάνει καλύτερη ποιότητα κίνησης (αλλαγή ταχυτήτων κτλ.) σε σχέση με ένα ηλεκτροκίνητο ανελκυστήρα δύο ταχυτήτων χωρίς inverter.

Ο απεγκλωβισμός γίνεται πολύ πιο εύκολα, ανοίγοντας απλά μια χειροκίνητη βαλβίδα και τέλος σε περίπτωση διακοπής ρεύματος το μόνο που χρειάζεται είναι μια μπαταρία και δεν απαιτεί επιπρόσθετο κόστος όπως στους ηλεκτροκίνητους.

Το μηχανοστάσιο αποτελείται από τον πίνακα αυτοματισμού και τη μονάδα ισχύος ( κινητήριος μηχανισμός), τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν και σε ερμάριο (ντουλάπα) σε περίπτωση που δεν εχει προβλεφθεί χώρος μηχανοστασίου.

 

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.