2107653630,2107622800 Κολοκοτρώνη 48, Βύρωνας info@spacelift.gr


 

Spacelift
Ανελκυστήρες - Αναβατώρια | Βύρωνας ΑθήναΗ εταιρία Spacelift, με έδρα στο Βύρωνα, δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση, συντήρηση, επισκευή και πιστοποίηση παντός είδους ανελκυστήρων, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επιχειρήσεις σε όλη την Αττική.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1972 και μέχρι στις μέρες μας έχει αναλάβει πολυάριθμα έργα που αφορούν σε ανελκυστήρες προσώπων, αναβατόρια, εξωτερικούς ανελκυστήρες, ανελκυστήρες ΑΜΕΑ, ανελκυστήρες φορτίων, ανελκυστήρες αυτοκινήτων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 

 

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H κίνηση επιτυγχάνεται από μια ηλεκτροκίνητη αντλία, η οποία μεταβιβάζει υδραυλικό ρευστό (λάδι) σε μια ανυψωτική μονάδα (έμβολο-κύλινδρος) η οποία επενεργεί έμμεσα ή άμεσα στον θάλαμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

H κίνηση επιτυγχάνεται από την τριβή που αναπτύσσεται μεταξύ της τροχαλίας τριβής και των συρματόσχοινων. Είναι κατάλληλοι για κτίρια με μεγάλη επισκεψιμότητα όπου υπάρχει ανάγκη για υψηλή ταχύτητα και εξυπηρέτηση μεγάλης επιβατικής κίνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΦΟΡΤΙΩΝ

Χρησιμοποιούνται ευρέως σε κτίρια, αποθήκες, εργοστάσια και άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις για τη μεταφορά μεγάλων φορτίων και εμπορευμάτων από ένα επίπεδο σε άλλο, προσφέροντας σημαντική ευελιξία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας τόσο σε νέες εγκαταστάσεις και αντικαταστάσεις παλαιών ανελκυστήρων, όσο και σε εργασίες επισκευής και συντήρησης με άμεση ανταπόκριση, συνέπεια και προσιτές τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ